Cloudopslag voor uw bedrijf in Antwerpen

Bent u op zoek naar een expert in online cloudopslag in regio Antwerpen? Dan moet u bij IT-Qube in Zoersel zijn. Voor een veilig online opslagsysteem en andere cloud opslagdiensten voor uw bedrijf zijn uw vertrouwde partner. Werken in de cloud en met een online opslagsysteem is de standaard geworden en biedt tal van voordelen voor u en uw medewerkers. Denk hierbij aan samenwerken op verschillende locaties, documenten delen en 24/7 toegang hebben tot uw informatie, op welke plek dan ook. Daarom staan wij voor u klaar met onze cloud opslagdiensten en voorzien wij u graag van een online opslagsysteem. Bent u tevens op zoek naar een online back-up voor uw bedrijf? Ook dan zijn wij u van dienst. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen op onze servers. U heeft enkel een laptop of desktopcomputer en een internetaansluiting nodig. Zo zijn investeringen in dure servers en serverruimtes verleden tijd. Lees snel verder en kom meer te weten over de cloud opslagdiensten en de online back-up die wij aanbieden in regio Antwerpen.

Professionele cloudopslag en een online back-up voor uw onderneming

Wij bieden u betrouwbare cloud opslagdiensten en een innovatief online opslagsysteem aan. Voor cloudopslag of een online back-up, heeft u bij ons verschillende mogelijkheden.

imgix-klWUhr-wPJ8-unsplash

Public Cloud

Share a Cloud!

U en uw medewerkers werken op een gedeeld platform waarbij al uw documenten in de cloud staan. Hierna slaat u uw documenten met een gerust hart op in een online opslagsysteem, wat zorgt voor extra veiligheid. Uitbreidingsmogelijkheden zijn hierbij zonder problemen toepasbaar. Er kan namelijk eenvoudig meer ruimte worden toegewezen aan de online cloudopslag.

pexels-manuel-geissinger-325229

Private Cloud

Own a Cloud!

Met private cloud is het platform waarop gewerkt wordt in beheer van jullie bedrijf. Het is dus in feite jullie eigen online opslagsysteem. Verder kan het volledig naar de hand gezet worden in functie van wat de klant nodig heeft. Bovendien klopt u met een gerust hart bij ons aan voor doeltreffende webhosting.

markus-spiske-hL8slYnc-bM-unsplash

Backup-as-a-service

Online Back-up Systeem

Er wordt een online back-up gemaakt van de systemen of bestanden naar keuze van uw bedrijf. Deze bestanden worden veilig opgeslagen in de online cloudopslag. Zo heeft u 24/7 en vanaf elke locatie direct toegang tot de laatste back-up. Vraag ons gerust om meer informatie over onze cloud opslagdiensten en stel al uw vragen over online cloudopslag! Als gespecialiseerde IT-expert helpen wij u graag verder.

Bel ons voor meer informatie over ons online opslagsysteem

Bent u geïnteresseerd in een cloudopslag of online back-up voor uw onderneming? Of wilt u meer weten over ons als IT-expert en onze cloud opslagdiensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 3 535 01 10. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van veilige cloudopslag en andere IT-diensten. Tevens kunt u bij ons een server huren. Of misschien wilt u een laptop laten herstellen? Het is allemaal mogelijk bij ons.

 

Bekijk ook eens:

Laptop herstellen Antwerpen | Server huren Antwerpen | Webhosting Antwerpen