Cloudopslag voor uw bedrijf in Antwerpen

Voor een veilige online cloudopslag bij uw bedrijf in Antwerpen, is IT-Qube uit Zoersel uw vertrouwde partner. Werken in de cloud is de standaard geworden en biedt tal van voordelen voor u en uw medewerkers. Denk hierbij aan samenwerken op verschillende locaties, documenten delen en 24/7 toegang hebben tot uw informatie, op welke plek dan ook. Daarom staan wij voor u klaar met onze cloud opslagdiensten en voorzien wij u graag van een online opslagsysteem. Zoekt u enkel mogelijkheden voor een online back-up voor uw bedrijf in Antwerpen? Ook dan zijn wij u van dienst. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen op onze servers. U heeft enkel een laptop of desktopcomputer en een internetaansluiting nodig. Zo zijn investeringen in dure servers en serverruimtes verleden tijd. Lees snel verder en kom meer te weten over de cloud opslagdiensten die wij aanbieden.

Professionele cloudopslag en een online back-up voor uw onderneming in Antwerpen

Wij bieden u betrouwbare cloud opslagdiensten en een innovatief online opslagsysteem aan. Voor cloudopslag of een online back-up bij u in Antwerpen, heeft u bij ons verschillende mogelijkheden.

imgix-klWUhr-wPJ8-unsplash

Public Cloud

Share a Cloud!

U en uw medewerkers werken op een gedeeld platform waarbij al uw documenten in de cloud staan. Hierna kunt u uw documenten met een gerust hart opslaan in een online opslagsysteem Dit zorgt voor extra veiligheid. Uitbreidingsmogelijkheden zijn hierbij zonder problemen toepasbaar. Er kan namelijk eenvoudig meer ruimte worden toegewezen aan de online cloudopslag.

pexels-manuel-geissinger-325229

Private Cloud

Own a Cloud!

Met private cloud is het platform waarop gewerkt wordt in beheer van jullie bedrijf. Het is dus in feite jullie eigen online opslagsysteem. Verder kan het volledig naar de hand gezet worden in functie van wat de klant nodig heeft.

markus-spiske-hL8slYnc-bM-unsplash

Backup-as-a-service

Online Back-up Systeem

Er wordt een online back-up gemaakt van de systemen of bestanden naar keuze van uw bedrijf in Antwerpen. Deze bestanden worden veilig opgeslagen in de online cloudopslag. Zo heeft u 24/7 en vanaf elke locatie direct toegang tot de laatste back-up. Vraag ons gerust om meer informatie over onze cloud opslagdiensten!

Bel ons als u meer wilt weten over ons online opslagsysteem

Bent u geïnteresseerd in een cloudopslag of online back-up voor uw onderneming in Antwerpen? Of heeft u specifieke vragen over onze cloud opslagdiensten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 3 535 01 10. Wij vertellen u graag wat IT-Qube uit Zoersel voor u kan betekenen.

 

Bekijk ook eens:

Laptop herstellen Antwerpen | Server huren Antwerpen | Webhosting Antwerpen