Cloudopslag voor uw bedrijf in Antwerpen

Voor een veilige cloudopslag bij uw bedrijf in Antwerpen is IT-Qube in Zoersel uw vertrouwde partner. Werken in de cloud is de standaard geworden en biedt tal van voordelen voor u en uw medewerkers. Denk hierbij aan samenwerken op verschillende locaties, documenten delen en 24/7 toegang hebben tot uw informatie, op welke plek dan ook. Zoekt u enkel mogelijkheden voor een online back-up voor uw bedrijf in Antwerpen? Ook dan zijn wij u van dienst. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen op de servers van IT-Qube. U heeft enkel een laptop of desktopcomputer en een internetaansluiting nodig. Zo zijn investeringen in dure servers en serverruimtes verleden tijd.

Professionele cloudopslag en een online back-up voor uw onderneming in Antwerpen

Voor cloudopslag of een online back-up bij u in Antwerpen heeft u bij IT-Qube verschillende mogelijkheden.

imgix-klWUhr-wPJ8-unsplash

Public Cloud

Share a Cloud!

U en uw medewerkers werken op een gedeeld platform waarbij al uw documenten in de cloud staan. Dit zorgt voor extra veiligheid. Uitbreidingsmogelijkheden zijn hierbij zonder problemen toepasbaar. Er kan namelijk eenvoudig meer ruimte worden toegewezen.

pexels-manuel-geissinger-325229

Private Cloud

Own a Cloud!

Met private cloud is het platform waarop gewerkt wordt in beheer van jullie bedrijf. Verder kan het volledig naar de hand gezet worden in functie van wat de klant nodig heeft.

markus-spiske-hL8slYnc-bM-unsplash

Backup-as-a-service

Online Back-up Systeem

Er wordt een online back-up gemaakt van de systemen of bestanden naar keuze van uw bedrijf in Antwerpen. Deze bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud. Zo heeft u 24/7 en vanaf elke locatie direct toegang tot de laatste back-up.

Meer weten? Bel nu!

Bent u geïnteresseerd in een cloudopslag of online back-up voor uw onderneming in Antwerpen? Neem gerust even telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 3 535 01 10. Onze specialisten vertellen graag wat IT-Qube in Zoersel voor u kan betekenen.

Bekijk ook eens:

Laptop herstellen Antwerpen | Server huren Antwerpen | Webhosting Antwerpen