VoIP telefonie bij uw bedrijf in Antwerpen

Gratis IT-audit
IT-helpdesk
24/7 service

Met VoIP telefonie van IT-Qube in Zoersel, Antwerpen is uw onderneming altijd optimaal bereikbaar. Voice over IP (VoIP) betekent eigenlijk gewoon bellen via het internet. U belt gewoon als altijd, ook met uw contacten die geen VoIP telefonie gebruiken. Deze vorm van zakelijk bellen wordt steeds populairder. Dat is niet voor niets, want VoIP telefonie biedt veel meer mogelijkheden dan traditionele telefonie en is vaak ook veel voordeliger.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

IMG_3318

De voordelen van VoIP telefonie voor uw onderneming in Antwerpen

VoIP telefonie maakt geen gebruikt van de traditionele telefoon en heeft nog veel meer voordelen, waaronder:

  • De tarieven zijn lager dan de gebruikelijke telefoontarieven.
  • VoIP is onbeperkt schaalbaar en groeit makkelijk mee met de onderneming.
  • VoIP kan makkelijk geïntegreerd worden met andere systemen en software die gebruikmaken van het internet, bijvoorbeeld uw online agenda.

Verschillende beheermogelijkheden

Kiest u voor VoIP telefonie van IT-Qube in Antwerpen, dan heeft u twee mogelijkheden: hosted of in eigen beheer. Kiest u voor een hosted VoIP centrale, dan heeft de provider de centrale in beheer en verzorgt back-ups, onderhoud, upgrades en dergelijken. Dit is ideaal voor kleine ondernemingen. Een eigen VoIP centrale is meer geschikt voor de grotere ondernemingen die zelf het beheer willen en kunnen uitvoeren.

markus-spiske-Skf7HxARcoc-unsplash

Stel uw vragen telefonisch

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van VoIP telefonie voor uw onderneming in Antwerpen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 3 535 01 10. Onze specialisten in Zoersel beantwoorden graag al uw vragen. 

Bekijk ook eens:

IT-expert Antwerpen | Laptop herstellen Antwerpen | IT-audit Antwerpen

Waar vind je ons?

Parking

U kan parkeren aan de bibliotheek van Sint-Antonius.

Stel uw vraag.

Wij antwoorden zo spoedig mogelijk op al uw vragen. Laat zeker ook uw telefoonnummer achter zodat we u indien nodig kunnen contacteren!