IT-security

Endpoint Security
Network Security
Multifactor Authentication
Penetration Testing
Trainingen

IT-security en een optimale beveiliging voor uw systemen zijn vandaag de dag enorm belangrijk. Voorbereid zijn en inzetten op cybersecurity is voor bedrijven dus de boodschap! Voor een betrouwbare netwerkbeveiliging doet u met een gerust hart een beroep op IT-Qube uit Zoersel. Er zijn diverse types van cyberbeveiliging die u hieronder terugvindt. Door testings uit te voeren, komen wij samen te weten wat de relatief zwakkere punten in het systeem zijn. Op basis van deze testings maken we een analyse op en voeren we aanpassingen door waar dit eventueel nodig is.

Wij zetten in op een doeltreffende IT-security

Op het vlak van IT-security zijn wij als betrouwbare IT-expert uw ideale partner. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al veel bedrijven geholpen met goede cybersecurity. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u wilt inzetten op een solide cyberbeveiliging. Lees snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden van een goede netwerkbeveiliging.

philipp-katzenberger-iIJrUoeRoCQ-unsplash

Endpoint Security

Beveiliging voor al uw toestellen

Onze Endpoint security beschermt uw toestellen van allerlei soorten malware. Dit door middel van een traditionele antivirus die uw bestanden, inkomende e-mails en bezochte websites controleert.

markus-spiske-68ZlATaVYIo-unsplash

Network Security

Een veilig netwerk!

Zorg voor een goede cyberbeveiliging door gebruik te maken van een Firewall. U bent dan beveiligd tegen cyberaanvallen. Ook wordt uw internetverkeer 24/7 gecontroleerd.

pexels-cottonbro-5474298

Multifactor Authentication

Dubbele beveiliging

Kies voor een goede netwerkbeveiliging! Het beschermen van uw account doet u door gebruik te maken van een extern apparaat dat unieke codes genereert. Deze code is vereist voor het inloggen op een account.

pexels-pixabay-60504

Penetration Testing

Risicoanalyse

Door bepaalde punten te testen in uw beveiliging, komen we te weten waar we extra aandacht aan kunnen schenken. Via deze manier kunnen we de cyberbeveiliging optimaliseren.

pexels-the-coach-space-2977547

Trainingen

Wees voorbereid!

Met training van onze securityexperts kunnen wij een opleiding aanbieden die de basis van IT-security aankaart. Deze training zorgt dan voor een betere cybersecurity bij bedrijven.

Vertrouw op onze expertise voor de beveiliging van uw computer of pc

Draagt u het beveiligen van uw computer hoog in het vaandel? Dan doet u er goed aan om onze IT-experts in te schakelen voor de beveiliging van uw computer of pc. Wij hebben een ruime kennis van de verschillende beveiligingsmogelijkheden en zetten onze expertise graag voor u in. Bel ons via +32 3 535 01 10 of vul het contactformulier in bij vragen. Wij helpen u graag verder met het optimaal beveiligen van uw netwerk!